aradiginizhersey.com
Selsil Pak Mucize Köpük Temizleyici Sprey 500 Ml
  • Selsil Pak Mucize Köpük Temizleyici Sprey 500 Ml #1
  • Selsil Pak Mucize Köpük Temizleyici Sprey 500 Ml #2
  • Selsil Pak Mucize Köpük Temizleyici Sprey 500 Ml #3
  • Selsil Pak Mucize Köpük Temizleyici Sprey 500 Ml #4
Selsil » Selsil Pak Mucize Köpük Temizleyici Sprey 500 Ml
Yorumlar (0)
Selsil Pak Mucize Köpük Temizleyici Sprey 500 Ml
70,0084,00
Stokta Yok
2.500,00  ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo
Hızlı Teslimat
Barkod: 8696071361144
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Stoğa girince haber ver

 

Selsil Pak Mucize Köpük Temizleyici Sprey 500 Ml

 

 

Selsil pak mucize temizleyici sprey’in harika performanslı köpüklü formülü, dik yüzeylerdeki inatçı yağları bile saniyeler içerisinde uğraşmadan kolayca söker atar.

Ocak, fırın, aspiratör, davlumbaz, davlumbaz filtreleri, mutfak tezgahı, aspiratör, mutfak ve banyo dolapları, mermer, fayans ve seramik yüzeyler, paslanmaz çelik ve alüminyum yüzeyler, sac ve metal diğer yüzeyler, fırın tepsileri, tavalar ve tencereler, PVC ve plastik yüzeyler, bisiklet, motosiklet ve otomobil jantları, MDF masalar, deri, vinil ve bez ayakkabılar, tüm boyalı yüzeyler, cam yüzeyler, deri koltuklar ve döşemeler, musluk ve lavabolar, tuvaletler gibi yüzeylerde oluşan yağ ve kirleri temizlemede kullanılır.

Selsil pak mucize temizleyici sprey paraben ve ağartıcı içermez.Doğada biyolojik olarak parçalanabilir ham maddeler ile üretilmiştir.Paraben, ağartıcı, boya, ekstra esans ve toksik maddeler içermez.Doğal narenciye kabuğundaki yağ asitleri ile desteklenmiştir.

 

Genel Kullanım Şekli: Selsil Pak Temizleyici Sprey’i kirli yüzeye püskürtüp kısa bir süre bekledikten sonra  sünger veya bez ile silin. İnatçı ve çok kirli yağlı yüzeyler için tekrarlayın.

Fırın Temizliği:  Selsil Pak Temizleyici Sprey’i yağlı yüzeye püskürtün. Biraz bekledikten sonra sünger veya bez ile silin. Beklemiş inatçı yağ kalıntıları için fırını 40-50 °C ısıtarak uygulamayı tekrar yapabilirsiniz. Selsil Pak’ın üstün köpüğü fırının dik yüzeylerinde tutunarak inatçı yağları kolayca çözer.

Davlumbaz Filtre Temizliği: Davlumbaz filtrelerinin sığacağı büyüklükte bir kaba küçük bir çay bardağı Selsil Pak Temizleyici Sprey ekleyin, üzerine 40-50 °C ısıtılmış suyu filtrelerin tamamını kaplayacak şekilde ilave edin ve 20 dakika bekletin. Yağlar iyice çözündükten sonra sudan çıkarıp üzerine Selsil Pak Temizleyici Sprey’i püskürtün, sünger veya bezle silin. Sonrasında temiz su ile durulayıp filtreleri kurutup kullanabilirsiniz.

Hızlı Teslimat

Saat 14:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda

Müşteri Hizmetleri

Saat 10:00 ile 22:00 2645512727

Güvenli Alışveriş

Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.

Kolay İade

Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Update cookies preferences